Bankowość internetowa

Odpowiedz

Usuwanie powiązanych produktów - błąd - Księgowość ING

Dzień dobry,

Samodzielna Księgowość ING: w przypadku gdy usuniemy z naszych produktów produkt powiązany z pozycją na fakturze, nie jest możliwe edytowanie i powiązanie tej pozycji z innym naszym produktem.

Blokuje to komunikat o konieczności usunięcia istniejącego powiązania, co nie jest możliwe, bo produktu już nie ma.

Odpowiedz
0 Lajków
HES
HES
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
1
07-03-2021
Wiadomość 1 z 2 (4 403 wyświetleń)

Re: Usuwanie powiązanych produktów - błąd - Księgowość ING

@HES Dziękujemy za zgłoszenie. Działa to tak, że w takiej sytuacji należy usunąć pozycję na fakturze, na której jest powiązanie z nieistniejącym produktem, a następnie dodać ją ponownie i zrobić nowe powiązanie.
Jeżeli na fakturze jest tylko jedna pozycja, to nie będzie można jej od razu usunąć. Także najpierw możesz dodać drugą pozycję, a potem usunąć tą pierwszą.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
664
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 363 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy