Odpowiedz

Strona ING makler przestaje działać co kilka minut

Używam przeglądarki Chrome. Po zalogowaniu na konto i przejściu do modułu maklerskiego co 10-15min wyskakuje błąd i trzeba się logować ponownie co jak łatwo się domyśleć jest uciążliwe. To nie jest problem z połączeniem ponieważ inne strony działają stabilnie, połączenie nie z internetem jest przerwane tylko ta strona się wywala :/ Jakieś pomysły?

Odpowiedz
0 Lajków
soniq
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
1
21-03-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 992 wyświetleń)

Re: Strona ING makler przestaje działać co kilka minut

[ Edytowane ]

Proszę zaloguj się do Maklera. Po zalogowaniu, na klawiaturze wciśnij klawisz F12. W nowym oknie kliknij zakładkę "Console"  (ma być aktywna). Następnie, w oknie, które się otworzyło, po wciśnięciu klawisza F12 wybierz „Errors only” i pozostaw zaznaczone tylko „Errors”. Po utraceniu połączenia zrób zrzut ekranu, klikając "Print Scrn". Proszę, wyślij ten zrzut na nasz adres mailowy:  biuromaklerskie@ingbank.pl.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 966 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Negocjacja marzy

Zerknij na odpowiedź Pani z banku:

https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Dramat-procesowanie-wniosku-ponad-6-tygodni-i-cisza/m-p/45336#M11393

Na negocjacje bym nie liczył ale ... spróbować war...

01-04-2025
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy