Odpowiedz

Reklama w bankowości internetowej

Po zalogowaniu do bankowości internetowej i przejściu na zakładkę HISTORIA zauważyłem... baner reklamowy Booking.com. Wcześniej nie zauważyłem, żeby wyświetlały się jakiekolwiek reklamy i stąd moje pytanie. Jak często reklama będzie pojawiać się w bankowości internetowej ING? Czy w związku z tym planuje się wprowadzenie płatnej wersji bankowości internetowej ING bez wyświetlanych reklam?

Odpowiedz
0 Lajków
Automata
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
25-08-2018
Wiadomość 1 z 2 (3 926 wyświetleń)

Re: Reklama w bankowości internetowej

Nie planujemy wprowadzenia płatnej wersji bankowości internetowej. Informacja, którą widziałeś nie jest reklamą. Prezentujemy ją jedynie, żebyś wiedział że możesz skorzystać z rabatu Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 811 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: kryptowaluty

Ze względów bezpieczeństwa możemy poprosić o dodatkowe informacje na temat transakcji. Więcej informacji na ten temat możesz znaleźć na naszej stronie tutaj: https://www.ing.pl/o-banku/kyc-poznaj-swojego-klienta

...

25-03-2026
Zdjęcie na stronę kancelarii

Jestem prawnikiem i chcę odświeżyć swoje zdjęcie profilowe oraz zdjęcia na stronę kancelarii. Jakie wskazówki dotyczące stroju i przygotowania do sesji portretów biznesowych są najważniejsze dla kogoś

...

25-03-2026
kryptowaluty

Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi

...

25-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy