Odpowiedz

Przelew wewnątrz bankowy w święta

Dzień dobry Ile trawają przelewy z konta ing na inne konto ing w dni świąteczne? Zawsze mimo weekendów przelew docierał natychmiast a teraz nawet pdf nie da się wygenerowac, prezlew wykonany wczoraj

Odpowiedz
0 Lajków
Molly
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
0
10-11-2017
Wiadomość 1 z 3 (6 383 wyświetleń)

Re: Przelew wewnątrz bankowy w święta

[ Edytowane ]

Przelewy wewnętrzne  w banku, w święta, realizowane są w zależności od typu rachunków. Dla rachunków indywidualnych działa to w ten sposób, że pieniądze są udostępnione na rachunku odbiorcy, ale księgowanie nastąpi w najbliższy dzień roboczy. Dopiero po zaksięgowaniu, będzie dostępne potwierdzenie zrealizowanego przelewu. Nie ma to zastosowania do rachunków korporacyjnych. Wyjątek stanowią tu również rachunki objęte zajęciami egzekucyjnymi, na których nie można realizować operacji finansowych bez fizycznego zaksięgowania ich. 

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (6 382 wyświetleń)

Re: Przelew wewnątrz bankowy w święta

Dziękuję za odpowiedz

Odpowiedz
0 Lajków
Molly
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
0
10-11-2017
Wiadomość 3 z 3 (6 097 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się

...

16-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy