Odpowiedz

Przelew wewnątrz bankowy w święta

Dzień dobry Ile trawają przelewy z konta ing na inne konto ing w dni świąteczne? Zawsze mimo weekendów przelew docierał natychmiast a teraz nawet pdf nie da się wygenerowac, prezlew wykonany wczoraj

Odpowiedz
0 Lajków
Molly
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
0
10-11-2017
Wiadomość 1 z 3 (7 349 wyświetleń)

Re: Przelew wewnątrz bankowy w święta

[ Edytowane ]

Przelewy wewnętrzne  w banku, w święta, realizowane są w zależności od typu rachunków. Dla rachunków indywidualnych działa to w ten sposób, że pieniądze są udostępnione na rachunku odbiorcy, ale księgowanie nastąpi w najbliższy dzień roboczy. Dopiero po zaksięgowaniu, będzie dostępne potwierdzenie zrealizowanego przelewu. Nie ma to zastosowania do rachunków korporacyjnych. Wyjątek stanowią tu również rachunki objęte zajęciami egzekucyjnymi, na których nie można realizować operacji finansowych bez fizycznego zaksięgowania ich. 

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (7 348 wyświetleń)

Re: Przelew wewnątrz bankowy w święta

Dziękuję za odpowiedz

Odpowiedz
0 Lajków
Molly
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
0
10-11-2017
Wiadomość 3 z 3 (7 063 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wysłałem oświadczenie KYC, ale ING zablokował moje konto

Ja mam to samo. Wysłane oświadczenie KYC, a potem znowu wiadomości, że czegoś im brakuje, choć sami nie wiedzą czego. Pomijam fakt, ze pytają o kontrahentów z Chin, żądają faktur i informacji jaki pro

...

18-04-2026
Re: Wypłata kredytu pytanie

Tutaj nie możemy sprawdzić tej dyspozycji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Tę informację powinnaś otrzymać od osoby, która kupiła mieszkanie i zlecała dy

...

17-04-2026
Re: Współwłasność działki a kredyt hipoteczny

W tej sprawie prosimy o kontakt z doradcą hipotecznym. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. 

Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznym

...

17-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy