Odpowiedz

Przelew online z banku - Przelewy 24

[ Edytowane ]

Dzień dobry,

Robiąc dzisiaj płatność na allegro standardowo wybrałam "przelew online z banku" ponieważ korzystając z tej opcji w Inteligo zawsze mogę dodać sobie dodatkowy opis, dzięki któremu później się nie zastanawiam, co ja kupiłam miesiąc temu za określoną kwotę tylko czytam i wiem. Ponadto chcąc wyszukać w historii ile zapłaciłam za jakiś przedmiot nie muszę wiedzieć, że miał on tytuł przelewu "P24-D6E-Z5R-W2T ALLEGRO ED24GYCA-91" - nikt tego nie zapamięta. Rozumiem, że ten automatyczny tytuł jest wymagany, ale chodzi o dodanie notatki co to było - w załączeniu zrzut ekranu Inteligo Uważam, że warto to dodać dla ułatwienia zarządzania finansami, zwłaszcza, że moje konto jest wspólne i chcę wiedzieć, co było z niego opłacane.

Druga ważna kwestia to brak nazw moich kont - wyświetliła mi się lista 6x "konto direct" i musiałam zgadywać, z którego to konta chciałam zapłacić!

Trzecia, może mniej istotna sprawa- robiąc skarbonki chciałabym sama dodać zdjęcie np. swojego dziecka a nie gotowca z psem Emotikon: Szczęśliwy Gdyby programiści to poprawili, byłoby sympatycznie.

amaratta
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
2
11-01-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 118 wyświetleń)

Re: Przelew online z banku - Przelewy 24

Dziękujemy za sugestie Emotikon: Szczęśliwy Przekazaliśmy je do odpowiedniego zespołu. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 060 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Re.: OKO dziecka

Przykro nam z powodu Twojej opinii. W szczegółach promocji podajemy maksymalną kwotę do jakiej obowiązuje oprocentowanie podwyższone po spełnieniu warunków promocji. Na stronie oferty w Moim ING przed

...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy