11-01-2023 14:35 | Edytowano: 11-01-2023 14:47
Dzień dobry,
Robiąc dzisiaj płatność na allegro standardowo wybrałam "przelew online z banku" ponieważ korzystając z tej opcji w Inteligo zawsze mogę dodać sobie dodatkowy opis, dzięki któremu później się nie zastanawiam, co ja kupiłam miesiąc temu za określoną kwotę tylko czytam i wiem. Ponadto chcąc wyszukać w historii ile zapłaciłam za jakiś przedmiot nie muszę wiedzieć, że miał on tytuł przelewu "P24-D6E-Z5R-W2T ALLEGRO ED24GYCA-91" - nikt tego nie zapamięta. Rozumiem, że ten automatyczny tytuł jest wymagany, ale chodzi o dodanie notatki co to było - w załączeniu zrzut ekranu Inteligo Uważam, że warto to dodać dla ułatwienia zarządzania finansami, zwłaszcza, że moje konto jest wspólne i chcę wiedzieć, co było z niego opłacane.
Druga ważna kwestia to brak nazw moich kont - wyświetliła mi się lista 6x "konto direct" i musiałam zgadywać, z którego to konta chciałam zapłacić!
Trzecia, może mniej istotna sprawa- robiąc skarbonki chciałabym sama dodać zdjęcie np. swojego dziecka a nie gotowca z psem Gdyby programiści to poprawili, byłoby sympatycznie.
12-01-2023 14:39
Dziękujemy za sugestie Przekazaliśmy je do odpowiedniego zespołu.
Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti
... 02-01-2025Przykro nam z powodu Twojej opinii. W szczegółach promocji podajemy maksymalną kwotę do jakiej obowiązuje oprocentowanie podwyższone po spełnieniu warunków promocji. Na stronie oferty w Moim ING przed
... 02-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
7 | |
5 | |
3 | |
3 |