Bankowość internetowa

Odpowiedz

Problem zaufany - błąd przy podpisywaniu dokumentu

[ Edytowane ]

Dzień dobry,

podczas próby podpisania dokumentu przez profil zaufany występuje błąd.

Po zalogowaniu do banku i wpisaniu kodu autoryzacyjnego, strona przekierowuje mnie z powrotem do profilu zaufanego gdzie otrzymuję komunikat o błędzie: "Błąd Nieprawidłowe żądanie HTTP".

Czyściłem cookies oraz próbowałem wykonać tę samą czynność w trybie incognito w przeglądarce - bez zmian niestety.

Proszę o pomoc.

Odpowiedz
0 Lajków
barzaw9166
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
02-09-2021
Wiadomość 1 z 2 (5 195 wyświetleń)

Re: Problem zaufany - błąd przy podpisywaniu dokumentu

Dzień dobry,

pozwól, że zapytam, czy oprócz czyszczenia ciastek i użycia trybu incognito próbowałeś podpisać dokument na innej przeglądarce?

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
109
17
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (5 154 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy