31-07-2025 18:58
Witam
próbuję założyć konto przez aplikację, ale napotykam problem na etapie robienia zdjęcia dowodu osobistego.
Pierwsza strona dowodu przechodzi bez problemu i zostaje zatwierdzona. Natomiast przy próbie zrobienia zdjęcia drugiej strony – mimo że pojawia się informacja, że zdjęcie zostało wykonane – aplikacja nie przechodzi dalej.
Próbowałem już:
ponownej instalacji aplikacji,
resetu telefonu,
czyszczenia cache aplikacji.
Niestety nic z tego nie pomogło.
01-08-2025 19:52
Dziękujemy za zainteresowanie kontem w naszym banku. Mam nadzieję, że udało się już założyć konto, jednak jeśli sytuacja pojawia się nadal, proszę spróbuj przejść proces otwarcia konta przez inne urządzenie.
Witam,
Nigdzie nie mogę znaleźć czasów procesowania kredytu hipotecznego w formule Easy Hipo. Ile aktualnie czasu po złożeniu wniosku trzeba czekać na decyzję? I ile kolejne kroki mogą zająć czasu?
26-02-2026Za niecały rok kończy mi się pierwszy okres na stałej stopie oprocentowania. Mam pytanie. Czy ktoś z państwa w ostatnim czasie otrzymał propozycje na następny okres na stałą stopę procentowa. Jeśli ta
... 26-02-2026Stale analizujemy możliwości rozwojowe w obszarze płatności mobilnych. Jak tylko będziemy coś zmieniać i wdrażać, damy znać
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 5 |