Odpowiedz

Polska bezgotówkowa

Mam JDG i zastanawiam się, czy w ramach Polskiej Bezgotówkowej mogę dostać terminal, czy to raczej dla większych firm?

Odpowiedz
0 Lajków
volv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
0
05-12-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 104 wyświetleń)

Re.: Polska bezgotówkowa

Hej, spokojnie możesz wnioskować, nawet jako JDG. Warunkiem jest to, żebyś w ciągu ostatnich 12 miesięcy nie miał terminala w swojej firmie. Jeśli spełniasz ten wymóg, możesz skorzystać. Zgłaszasz się do jednego z partnerów programu, oni pomagają z papierami i dostarczają terminal. Po roku korzystania za darmo musisz podjąć decyzję, czy chcesz przedłużyć umowę z operatorem. Zerknij na stronę https://polskabezgotowkowa.pl, tam jest pełna lista partnerów i szczegóły.
Odpowiedz
0 Lajków
zostar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
04-12-2024
Wiadomość 2 z 2 (2 046 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Stałe oprocentowanie - negocjacje

Cześć.

Mam kredyt w ING już 6 lat. Po 1. okresie stałych rat zaakceptowałem ofertę na 2. okres. Potem nastąpiła fala obniżek stóp przez NBP i moje stale są dużo za duże względem zmiennych.

Czy wciąż IN

...

11-01-2026
Re: Konto dla spółki z o.o. Promocja na start

W tej sprawie prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Biznesu pod numerem 323570024. Infolinia jest dostępna w dni robocze od 8 do 16.

10-01-2026
Konto dla spółki z o.o. Promocja na start

Witam,

Chcę zapytać o możliwość skorzystania z obecnej promocji na start - darmowe konto przez 2 lata dla spółek z o.o. Czy z tej promocji mogą skorzystać firmy, które kiedyś miały konto bankowe w ING ...

10-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy