Odpowiedz

Polecenie zapłaty - opłaty?

Dzień dobry.

Patrzę na tabelę opłat i wychodzi mi na to, że złożenie zgody jest darmowe. Nie widzę także aby była pobierana opłata za dostarczenie zgody do odbiorcy przez bank. Same wykonanie transakcji także jest darmowe. Coś przeoczyłem, czy faktycznie brak opłat za tę funkcjonalność? Bo coś mi się kojarzy, że np. do Play można było tylko pocztą wysłać i wtedy bank pobierał opłaty. Ale nie wiem czy mi się przyśniło, czy faktycznie teraz tego znaleźć nie mogę.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Szkot
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
112
30
21-01-2016
Wiadomość 1 z 2 (2 703 wyświetleń)

Re: Polecenie zapłaty - opłaty?

Dzień dobry,

nie pobieramy opłat z polecenie zapłaty.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (2 635 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się

...

16-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy