Odpowiedz

Re.: Paczki przelewów i podzielona płatność

[ Edytowane ]

Wszystkie przelewy robimy w MPP. W ING korzystamy z powielania przelewów a w mBanku wczytujemy paczkę Emotikon: Szczęśliwy
(link edytowany przez moderatora).

Odpowiedz
0 Lajków
SigmakS
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
2
08-10-2020
Wiadomość 11 z 12 (376 wyświetleń)

Re.: Paczki przelewów i podzielona płatność

Usunięty link był do strony z opisem jak działa import plików z przelewami w mBanku.
Przepraszam za dodanie linku i dziękuję MateuszF że usunąłeś tylko link a nie cały wpis Emotikon: Szczęśliwy

Informacja dla wszystkich na przyszłość:
Od: MateuszF Moderator
Wysłano: ‎10-11-2025 21:54

Cześć SigmakS,

edytowałem Twój wpis i usunąłem z niego link do strony zewnętrznej, ponieważ naruszał on regulamin naszego forum.

Zrobiłem to zgodnie z naszym regulaminem forum:
V. Prawa i obowiązki Użytkowników, pkt. 1, podpunkt o. "zawierają linki do stron poza domeną ing.pl" oraz

pkt. 4 "Zabronione jest zamieszczanie przez Użytkowników w Serwisie bez zgody Banku przekazów reklamowych w każdej postaci lub treści zmierzających do promowania usług lub towarów. Zabrania się promowania podmiotów konkurencyjnych wobec Banku, a także ich produktów lub usług."

Link do regulaminu:

https://spolecznosc.ing.pl/-/custom/page/page-id/Regulamin

Odpowiedz
0 Lajków
SigmakS
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
2
08-10-2020
Wiadomość 12 z 12 (359 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy