10-11-2025
21:31
– ostatnio edytowany
10-11-2025
21:49
przez
MateuszF
Wszystkie przelewy robimy w MPP. W ING korzystamy z powielania przelewów a w mBanku wczytujemy paczkę ![]()
(link edytowany przez moderatora).
10-11-2025 22:06
edytowałem Twój wpis i usunąłem z niego link do strony zewnętrznej, ponieważ naruszał on regulamin naszego forum.
Zrobiłem to zgodnie z naszym regulaminem forum:
V. Prawa i obowiązki Użytkowników, pkt. 1, podpunkt o. "zawierają linki do stron poza domeną ing.pl" oraz
pkt. 4 "Zabronione jest zamieszczanie przez Użytkowników w Serwisie bez zgody Banku przekazów reklamowych w każdej postaci lub treści zmierzających do promowania usług lub towarów. Zabrania się promowania podmiotów konkurencyjnych wobec Banku, a także ich produktów lub usług."
Link do regulaminu:
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |