08-10-2020 12:58
Cześć!
Mam pytanie czy jest możliwość założenia drugiego konta (to wiem, że się da
) ale upoważnić osobę, która nie ma konta w ING?
Chciałbym wybroić dla tej osoby kartę do tego konta.
Czy można to zrobić przez internet czy tylko oddział?
09-10-2020 14:28
@Marith Pełnomocnika do konta możesz dodać zarówno przez internet i w oddziale. Abyś jednak mógł to zrobić za pomocą Mojego ING, ta druga osoba musiałby być naszym/ą klientem/ką. W Twojej sytuacji macie dwa rozwiązania:
- oboje odwiedzicie naszą placówkę i od razu przypiszemy pełnomocnika do Twojego konta,
- tamta osoba sama do nas podejdzie i np. otworzy bankowość internetową (nie musi zakładać konta, żeby wyrobić sobie dostęp do Mojego ING). Wtedy będziemy mieli już jej dane w systemie i będziesz mógł ją dodać przez Moje ING; Moje finanse> tutaj wybierasz swoje konto> Pełnomocnicy> Dodaj pełnomocnika.
Kartę taka osoba będzie mogła wyrobić samodzielnie- w oddziale lub przez swoją usługę internetową.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |