24-11-2019 10:24
Witam!
Mam założone konto ING i konto oszczędnościowe i system ING odmawia mi dostępu do funkcji założenia konta maklerskiego.
Dlaczego? I jak to zmienić?
Pozdrawiam!
24-11-2019 17:37
25-11-2019 09:11
W niedzielę do godzin południowych mieliśmy przerwę techniczną w zakresie usług maklerskich. Możliwe, że to mogło być przyczyną.
Konto maklerskie może założyć osoba pełnoletnia.
Jeśli masz konto firmowe, to do założenia konta maklerskiego przejdź do kontekstu osobistego w Moim ING.
Sprawdź proszę teraz, czy możesz założyć konto maklerskie.
Jeżeli się nie uda, proszę zadzwoń do naszych maklerów pod numer 32 357 00 32.
30-11-2019 01:25
Dziękuję za informację!
Ale postanowiłem na razie odłożyć pewną sumę gdyż nie mam funduszy i wykorzystać właściwości procentu składanego (muszę się jeszcze sporo o możliwościach dostępnych w Waszym Banku dowiedzieć).
Konto maklerskie na razie odkładam na później.
Dziękuję jeszcze raz za reakcję!
02-12-2019 07:58
Jasne - rozumiem. Inwestycje to taki temat, że lepiej wcześniej poczytać i zdobyć jakąś wiedzę. Jeśli rozważasz zainwestowanie jakiejś kwoty na giełdzie to polecam najpierw trochę poczytać:
A w razie pytań w tematach giełdowych pisz na forum w zakładce Inwestycje.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |