Odpowiedz

Nie można wyświetlić wniosku

Witam. Kiedy próbuję złożyć wniosek o pożyczkę wyskakuje komunikat - Nie można pobrać wniosku. I kieruje mnie na negatywnie rozpatrzone wnioski. To jakiś błąd? Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
bogna1987
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
18-05-2019
Wiadomość 1 z 3 (5 926 wyświetleń)

Re.: Nie można wyświetlić wniosku

Miało być nie można pobrać danych :-)
Odpowiedz
0 Lajków
bogna1987
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
18-05-2019
Wiadomość 2 z 3 (5 920 wyświetleń)

Re: Re.: Nie można wyświetlić wniosku

Nie mamy zgłoszonych podobnych utrudnień. Proszę, spróbuj skorzystać z innej przeglądarki niż ta, na której pracujesz.
Jeśli w dalszym ciągu będziesz widziała podobny komunikat, skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu się do swojej bankowości. Sprawdzimy to dla Ciebie Emotikon: Szczęśliwy
Czatujemy w dni robocze od 8:00 do 24:00 oraz w soboty od 8:00 do 22:00.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (5 863 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nierynkowa marża

Kredyt na mieszkanie mamy od 5 lat. W tym czasie spłaciliśmy już 50% zaciągniętego kapitalu. Marża banku w umowie wynosi 2,2%, jednak obecnie bank oferuje dla nowych klientów 1,7% czyli 0,5% mniej. By...

02-03-2026
Re: Nadpłata raty

Mamy teraz podobną sytuację, niestety w umowie kredytowej nie ma informacji o tym że skrócić okres kredytowania można dopiero po pierwszej racie odsetkowo-kapitalowej. Czy mogę wiedzieć jak skończyła ...

01-03-2026
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Temat stary, ale może komuś się przyda. Również mam problem z 2 imieniem i na stronie gov.pl jest informacja, że "Osoby posiadające więcej imion mogą wpisać tylko pierwsze". Mój profil został poprawni...

28-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy