Odpowiedz

Księgowość ING - usprawnienia funkcji

Dzień dobry,

Proponuję wprowadzić następujące poprawki, znacznie oszczędzi czas wprowadzania dokumentów z pliku:

- dane dotyczące sprzedawanych/zakupionych produktów widoczne na jednym oknie, nie w oknie przewijanym;

- wszelkie dane do wyboru, np. stawka VAT widoczne w jednym oknie, nie przewijane;

Dodatkowo proponuję wprowadzić domyślną stawkę VAT dla danego kontrahenta, tak, że przy wprowadzaniu faktur od razu produkty będą z domyślną dla niego stawką - znaczne ułatwienie przy podmiotach zwolnionych.

Odpowiedz
0 Lajków
HES
HES
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
1
07-03-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 650 wyświetleń)

Re: Księgowość ING - usprawnienia funkcji

Dziękuję za Twoją sugestię, przekazałam ją do odpowiedniego działu, który zajmuje się ING księgowością Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
252
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 592 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy