23-09-2016 17:22
Proszę o informację dotyczącą kosztu zakupu na Amazon UK. Moje zakupy będą miały wartość 145,55 funtów brytyjskich. Zakupów mam zamiar dokonać kartą kredytową VISA, która jak się nie mylę w przypadku funtów będzie podwójnie przewalutowana: funt - dolar - złotówka. Po jakim kursie kupię funta dzisiaj robiąc te zakupy....
23-09-2016 17:45
Przede wszystkim walutą rozliczeniową karty kredytowej Visa jest EUR, a nie USD. Także jeśli płacisz w innej walucie niż EUR, kwotę transakcji w pierwszej kolejności przeliczymy na EUR z zastosowaniem kursu organizacji płatniczej Visa, obowiązującego w dniu rozliczenia. A w drugiej kolejności kwotę przeliczymy z EUR na PLN według kursu sprzedaży dewiz (weźmiemy kurs z dnia roboczego poprzedzającego dzień obciążenia karty). Aktualne kursy znajdziesz na naszej stronie internetowej.
23-09-2016 17:51
Po jakim kursie mam przeliczać waluty, po kursie kupna czy sprzedaży, bo kursu średniego nie ma....
23-09-2016 18:06
Na stronie internetowej Visa możesz przeliczyć kwotę transakcji z USD na EUR (w polu wysokość opłaty za przewalutowanie wprowadzasz 0 %). A drugie przewalutowanie, tak jak już pisałam będzie po kursie sprzedaży z Tabeli bezgotówkowej. Teraz kurs sprzedaży EUR wynosi 4,4197 .
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 12 | |
| 11 | |
| 8 | |
| 7 | |
| 5 |