Odpowiedz

Karta SIM w Koncie 13-18 lat.

Dlaczego nie mogę zarejestrować karty SIM w koncie od 13 roku życia? Zgodnie z prawem, w Polsce można zarejestrować kartę od skończonego 13 roku życia.

Odpowiedz
0 Lajków
Solcio
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
28-12-2017
Wiadomość 1 z 2 (3 103 wyświetleń)

Re: Karta SIM w Koncie 13-18 lat.

Jeżeli Twój przedstawiciel ustawowy (rodzic) nie wyraził jeszcze odpowiednich zgód w oddziale banku to rzeczywiście możesz mieć problem z realizacją niektórych czynności w swojej bankowości elektronicznej, takich jak zamówienie karty do konta czy też rejestracja Twojej karty SIM. Poproś proszę rodzica, który pełni u nas rolę Twojego przedstawiciela ustawowego o wizytę w dowolnym oddziale banku i wyrażenie tych zgód. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 078 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z of...

03-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy