Odpowiedz

Jak zmienić nazwę ?

Cześć

Ostatnio założyłem mojej dziewczynie Konto Direct i Oszczędnościówkę. Upoważniliśmy się wzajemnie do swoich kont.

Teraz po zalogowaniu na swoje konto w ING mam dostęp do jej środków. Ale jak zmienić nazwę z "Konto Direct" czy "otwarte konto oszczędnościowe" na inną ? Osoba z obsługa klienta w banku twierdziła że to możliwe. Czy po zmianie nazw na moim koncie zmiany będą też widoczne po zalogowaniu na konto mojej dziewczyny ?

Druga sprawa. Kurcze, dodajcie PROSZĘ grupy do menu "Odbiorcy". W starym interfejsie, mogłem podzielić odbiorców na grupy co bardzo ułatwiało życie. Teraz mam bardzo długą listę odbiorców, wszystko w jednym. Już kiedyś o to prosiłem. Chyba nawet na forum ale chyba mnie zignorowano.

Odpowiedz
0 Lajków
jacobi
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
2
11-09-2016
Wiadomość 1 z 5 (15 687 wyświetleń)

Re.: Jak zmienić nazwę ?

Będąc zalogowanym na starej wersji systemu bankowości, klikasz na Rachunki.

Następnie odszukujesz rachunek, przy którym interesuje Cię zmiana nazwy, klikasz "opcje" (prawy, dolny róg przy tym wybranym rachunku) i przy nazwie pojawi Ci się dodatkowa opcja "Zmień nazwę"

Zrzut ekranu KLIK

Odpowiedz
0 Lajków
franeloo
Doradca z ambicjami II
29
6
10-11-2015
Wiadomość 2 z 5 (15 642 wyświetleń)

Dzięki. Czyli funkcjonalność starego systemu jest nadal wyższa niż nowego :-)

Odpowiedz
0 Lajków
jacobi
Doradca z ambicjami II
20
2
11-09-2016
Wiadomość 3 z 5 (15 593 wyświetleń)

Na nowym, jesli otworzysz któryś z rachunków, to zaraz koło nazwy masz opcję "Zmień nazwę".
franeloo
Doradca z ambicjami II
29
6
10-11-2015
Wiadomość 4 z 5 (15 587 wyświetleń)

Nazwę w nowej wersji bankowości możesz zmienić tak jak Ci pisał @franeloo.

Do usługi Moje ING nowe funkcje są i będą wdrażane etapami. Do momentu kiedy wszystkie funkcje nie będą przeniesione możesz korzystać z dwóch wersji.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie dotyczące odbiorców - funkcja ta została stworzona na podstawie sugestii ze strony klientów, obecnie nie mamy w planach wprowadzenia grup, ale oczywiście każdą opinię na bieżąco analizujemy. Zawsze możesz wpisać nazwę obok lupki i dzięki temu szybciej będziesz mógł wyszukać przelew wcześniej realizowany do danego odbiorcy i go ponowić.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 5 z 5 (15 552 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy