25-10-2016 19:29
Cześć
Ostatnio założyłem mojej dziewczynie Konto Direct i Oszczędnościówkę. Upoważniliśmy się wzajemnie do swoich kont.
Teraz po zalogowaniu na swoje konto w ING mam dostęp do jej środków. Ale jak zmienić nazwę z "Konto Direct" czy "otwarte konto oszczędnościowe" na inną ? Osoba z obsługa klienta w banku twierdziła że to możliwe. Czy po zmianie nazw na moim koncie zmiany będą też widoczne po zalogowaniu na konto mojej dziewczyny ?
Druga sprawa. Kurcze, dodajcie PROSZĘ grupy do menu "Odbiorcy". W starym interfejsie, mogłem podzielić odbiorców na grupy co bardzo ułatwiało życie. Teraz mam bardzo długą listę odbiorców, wszystko w jednym. Już kiedyś o to prosiłem. Chyba nawet na forum ale chyba mnie zignorowano.
26-10-2016 01:01
Będąc zalogowanym na starej wersji systemu bankowości, klikasz na Rachunki.
Następnie odszukujesz rachunek, przy którym interesuje Cię zmiana nazwy, klikasz "opcje" (prawy, dolny róg przy tym wybranym rachunku) i przy nazwie pojawi Ci się dodatkowa opcja "Zmień nazwę"
26-10-2016 09:02
Dzięki. Czyli funkcjonalność starego systemu jest nadal wyższa niż nowego :-)
26-10-2016 09:21
26-10-2016 13:02
Nazwę w nowej wersji bankowości możesz zmienić tak jak Ci pisał @franeloo.
Do usługi Moje ING nowe funkcje są i będą wdrażane etapami. Do momentu kiedy wszystkie funkcje nie będą przeniesione możesz korzystać z dwóch wersji.
Jeśli chodzi o Twoje pytanie dotyczące odbiorców - funkcja ta została stworzona na podstawie sugestii ze strony klientów, obecnie nie mamy w planach wprowadzenia grup, ale oczywiście każdą opinię na bieżąco analizujemy. Zawsze możesz wpisać nazwę obok lupki i dzięki temu szybciej będziesz mógł wyszukać przelew wcześniej realizowany do danego odbiorcy i go ponowić.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |