04-07-2016 12:20
august pisze:
Aby ułatwić użytkownikom przyzwyczajenie się do nowości, pozostawiliśmy INGBankOnLine na czas tego wdrożenia.Pozostawiliście INGOnline aby nie było katastrofy po wprowadzeniu nowego systemu ! Sami nie wiecie co jeszcze nie działa i od użytkowników na forum wymagacie aby wam podpowiadali .
Wersja, którą udostępniliśmy zawiera zarówno funkcje przeniesione z dotychczasowego systemu, które wzbogaciliśmy o nowe rozwiązania (np. wyszukiwarka przelewów), jak i nowe funkcje, o które najczęściej pytali klienci (np. saldo po transakcji). Jeśli nie znajdziesz potrzebnej funkcji w Moim ING jednym klikiem można przełączać się pomiędzy obydwiema wersjami systemu.
04-07-2016 12:32
"Wersja, którą udostępniliśmy zawiera zarówno funkcje przeniesione z dotychczasowego systemu, które wzbogaciliśmy o nowe rozwiązania"
Prosze pokazać gdzie w nowej wersji są przelewy wzorcowe. (ale nie odbiorcy zdefiniowani)
05-07-2016 11:13
@KrzysztofP5 Obecnie rozwiązaniem jakie wprowadziliśmy w Moim ING są Odbiorcy. Znajdziesz w nich dane zarówno zapisanych wcześniej odbiorców, jak również przeniesione przelewy wzorcowe nie uwzględniające kwoty oraz tytułu płatności. Tytuł oraz kwota przelewu to jedyne dane jakie w tym przypadku powinieneś uzupełnić samodzielnie.
09-07-2016 10:35
tyle, że ktoś specjalnie tworzył przelewy wzorcowe żeby oszczędzać sobie dodatkowego wypełniania nawet 2 pól!!
Dokładnie, u mnie też problem.
Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za
... 12-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
11 | |
11 | |
7 | |
6 |