24-02-2023 10:14
Dzień dobry,
chcę z programu Optima uwtorzyć polecenie przelewu za fakturę i zaimportować je w bankowości ING Buisness, w poprzednim programie księgowym nie było z tym problemu natomiast w Optimie nie było zdefiniowanego formatu przelewu do ING.
Na podstawie udostępnionej w instrukcji specyfikacji pól utworzyłam ten format, najpierw pojawiały się błedy przy imporcie np że zły format daty ale je poprawiłam i teraz jak zaimportuje to mam komunikat "Niepoprawny format wiersza" (wcześniej go nie było).
Proszę o informację co należy poprawić.
Wczytuję .txt w: Import danych/Przelewy krajowe / MultiCash PLI
25-02-2023 10:30
Prosimy, prześlij nam plik który chcesz zaimportować (najpierw spakuj go do ZIP) przez system bankowości (opcja Dokumenty i wiadomości - Nowa wiadomość - grupa wiadomości z listy: Pytania i reklamacje). Dzięki temu będziemy w stanie wysłać plik do analizy IT i wrócimy z informacją zwrotną przez wiadomość w bankowości.
28-02-2023 11:57
ZIP wrzucony
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |