24-02-2023 10:14
Dzień dobry,
chcę z programu Optima uwtorzyć polecenie przelewu za fakturę i zaimportować je w bankowości ING Buisness, w poprzednim programie księgowym nie było z tym problemu natomiast w Optimie nie było zdefiniowanego formatu przelewu do ING.
Na podstawie udostępnionej w instrukcji specyfikacji pól utworzyłam ten format, najpierw pojawiały się błedy przy imporcie np że zły format daty ale je poprawiłam i teraz jak zaimportuje to mam komunikat "Niepoprawny format wiersza" (wcześniej go nie było).
Proszę o informację co należy poprawić.
Wczytuję .txt w: Import danych/Przelewy krajowe / MultiCash PLI
25-02-2023 10:30
Prosimy, prześlij nam plik który chcesz zaimportować (najpierw spakuj go do ZIP) przez system bankowości (opcja Dokumenty i wiadomości - Nowa wiadomość - grupa wiadomości z listy: Pytania i reklamacje). Dzięki temu będziemy w stanie wysłać plik do analizy IT i wrócimy z informacją zwrotną przez wiadomość w bankowości.
28-02-2023 11:57
ZIP wrzucony
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |