01-05-2020 10:06
Jak tam prace nad split payment w formacie eliksir na rok po wprowadzeniu tego narzędzia w innych bankach?
Moja irytacja narasta codziennie, gdy muszę ręcznie realizować przelewy split payment, podczas gdy do m-banku, pko, i pewnie miliona innych banków mogę wyeksportować plik z przelewami.
Co z Wami? Czy coś wiadomo w temacie?
05-05-2020 11:42
@NiganDong Dziękujemy za Twój głos, jest on dla nas bardzo ważny. Zdajemy sobie sprawę z pewnych ograniczeń naszego systemu, dlatego nieustannie pracujemy nad jego rozwojem. Niestety, na ten moment nie możemy jednoznacznie określić kiedy ta funkcja pojawi się w naszym systemie. Dlatego, prosimy o składanie przelewów splitowych korzystając z innych funkcjonalności systemu, np. z wykorzystaniem zapisanych odbiorców, co powinno ułatwić i przyspieszyć proces zlecania przelewu. Przepraszamy za niedogodności.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |