01-05-2017 21:30
Witam,
posiadam w ING dwa konta - osobiste i firmowe. W starym systemie miałam po zalogowaniu dostęp do obu kont, widziałam ile mam środków, mogłam przeglądać historię wybranego konta, robić między nimi przelewy, itd.
W nowej wersji widzę tylko jedno konto - albo osobiste, albo firmowe, w zależności co wybiorę w konfiguracji. Jeśli zmienię wyświetlane konto, muszę się zalogować ponownie, żeby je zobaczyć.
Oba konta mam na tym samym loginie i haśle, ale w ten sposób praca na obu staje się niemożliwa. Nie mówiąc o tym, że do konta firmowego nie mogę się dostać w żaden inny sposób, jak przestawiając konfigurację. Sprawdzenie, czy wpłynęły środki, ile ich mam na obu kontach jednocześnie jest niemożliwe.
W rezultacie przeważnie od razu po zalogowaniu przełączam się na starą wersję systemu.
Czy jest jakiś magiczny sposób, żeby mieć dostęp do obu kont jednocześnie? Może chociaż jest to w planach?
Bo na tę chwilę to jakiś dramat.
02-05-2017 20:54
Możesz przełączać się między podglądem Twoich finansów firmowych i osobistych przez jedno kliknięcie:
- po zalogowaniu do Moje ING przez przeglądarkę - w lewem górnym Osobiste / Firmowe,
- po zalogowaniu do aplikacji Moje ING mobile - po kliknięciu na menu (3 poziome kreski), a potem Osobiste / Firmowe.
Natomiast w konfiguracji zmieniasz to jaki chcesz mieć podgląd zaraz po zalogowaniu.
Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
13 | |
10 | |
6 | |
5 | |
5 |