20-04-2024 20:16 | Edytowano: 20-04-2024 20:19
Dzień dobry,
wpadłem ostatnio na pomysł (po uprzednim przeszukaniu sieci) na przekazanie pomysłu do deweloperów aplikacji mobilnej (i nie tylko).
Zauważyłem, że możemy sobie przypisywać nasze wydatki do konkretnych kategorii. Aplikacja informuje nas za każdym razem kiedy płacimy za zakupym, przelewamy komuś pieniądze, opłacamy rachunki i faktury. Ale nigdzie nie znalazłem opcji, żeby ustawić sobie alert dotyczący wydanych w jednym dniu pieniędzy. Można sobie podejrzeć na stronie nasze miesięczne wpływy i wydatki, ale nie można ich ustawić na JEDEN dzień.
Taki alert byłby bardzo pomocny w oszczędzaniu. Byłaby wtedy możliwość ustawienia sobie, że dziennie możemy wydać na przykład 150zł i jeżeli wydamy więcej, to aplikacja poinformuje nas o tym i będziemy wiedzieć, że dzisiaj już przeholowaliśmy Można wtedy również dołączyć taki alert do każdego powiadomienia o wydanych pieniądzach, czyli jeżeli zrobiliśmy na przykład już kilka transakcji w tym dniu, to przy każdej transakcji oprócz powiadomienia o konkretnej kwocie, która została ściągnięta z naszego konta, mogłoby wyświetlać się kółeczko, które informowałoby nas ile jeszcze zostało nam dziennego limitu.
Jeżeli jest już taka opcja, to przepraszam, ale nie mogę jej znaleźć i bardzo proszę o nakierowanie
Z wyrazami szacunku,
MisYogi
21-04-2024 10:17
Dziękuję za Twój pomysł - przekazałem go do właściwej jednostki
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |