Odpowiedz

Brak przelewu

Zrobiono mi dziś przelew 350 zł również z banku ING. Nic nie doszło, nie mam niczego w historii, a u tego kto mi wysłał jest ściągnięta kwota.
Mam komornika na koncie (błędy młodości). Czy to powud dla którego przelew nie przyszedł?
Odpowiedz
0 Lajków
blair0909
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
13-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (4 600 wyświetleń)

Re: Brak przelewu

Tak, przelewy zlecane od poniedziałku do soboty po 20:00 oraz w niedzielę i święta na konto z zajęciem egzekucyjnym dostępne będą najbliższego dnia. 

Mam nadzieję, że masz już pieniądze na swoim koncie Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (4 533 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się

...

16-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy