Odpowiedz

Baselinker INTEGRACJA

Dzień dobry, czy możemy spodziewać się oficjalnej integracji z baselinkerem? Na ten moment połączenie wygląda tak że nie widać nic po stronie baselinkera co uprzykrza życie. Drugie pytanie ING KSIĘGOWOŚĆ czy mogę importować dane z BASELINKERA, JPKi itp?
Odpowiedz
0 Lajków
Kmietrk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
27-05-2026
Wiadomość 1 z 2 (664 wyświetleń)

Re: Baselinker INTEGRACJA

Przekazałem Twoją opinię do odpowiedniego zespołu. Bezpośredni kontakt do specjalistów w sprawie ING Ksiegowość znajdziesz na stronie: https://www.ingksiegowosc.pl/kontakt

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
673
135
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (538 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
warunek kredytowy

Dzień dobry,
Mam zaległy warunek kredytowy - wpis do hipoteki. Dopiero na początku lipca otrzymałam list z Ksiąg Wieczystych o dokonaniu wpisu. Od razu wrzuciłam
dokumenty do aplikacji bankowej, minęło ...

30-07-2026
Re.: Niedziałające płatności telefonem

Dopóki programiści aplikacji nie wypuszczą konkretnej aktualizacji naprawiającej ten problem, to nie ma innego rozwiązania niż restart telefonu i nie uruchamianie apki przed płatnością. Cytuję moderat

...

29-07-2026
Niedziałające płatności telefonem

Cześć, czy komuś udało się znaleźć rozwiązanie problemu z płaceniem zbliżeniowo po zmianach w aplikacji? Jest to jak wiadomo mega irytujące a odpowiedzi konsultantów typu proszę dobrze poustawiać albo...

29-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy