Odpowiedz

Błąd w wyszukiwarce przelewów

Od pewnego czasu w wyszukiwarce (historii przelewów) wyświetlają mi się przelewy w żaden sposób nie związane z wyszukiwaną frazą. Głównie chodzi mi o numery faktur - wpisuję np. 100/25 i wyświetla się kilkaset przelewów które w tytule przelewu nie mają ani 100 ani 25. Również pisanie słownej frazy powoduje wyświetlenie losowych wyników. Pisałem reklamację, bank przyznał, że wie o problemie, ale nadal efektów brak a mi robota stoi. Proszę o pomoc!

Odpowiedz
0 Lajków
Koneser
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
27-09-2025
Wiadomość 1 z 2 (691 wyświetleń)

Re: Błąd w wyszukiwarce przelewów

Rozumiemy, że sytuacja nie jest komfortowa, jednak nie wszystkie zmiany możliwe są do prowadzenia od razu Pracujemy jednak nad wyprowadzeniem tej nieprawidłowej sytuacji. Przepraszamy i prosimy o cierpliwość. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
498
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (594 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Wpłatomat zabrał pieniądze

Przekazałam Twoją prośbę do jednostki, która zajmuje się zgłoszeniem.

27-12-2025
Re: Re.: Wpłatomat zabrał pieniądze

Po czterech miesiącach taka sama sytuacja. Pieniądze włożone do wpłatomatu, dziwne dźwięki, komunikat o awarii, brak zaksięgowania na koncie. Sprawa zgłoszona natychmiast. Rozpatrywanie jej trwa już o...

27-12-2025
Re: Re.: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Nie wiem z jakiego systemu operacyjnego korzystasz. W przypadku Androida, na kłopot z wyświetleniem strony logowania, może pomóc wstrzymanie aplikacji w ustawieniach telefonu. A następnie ponowne jej

...

26-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy