Odpowiedz

Zablokowane konto?

W ostatnim tygodniu wykonałem przelew zagraniczny na kwote 600zł, po tej transakcji na koncie znajdowało się około 8zł, dziś wchodząc rano zobaczyłem ujemne saldo na około -32 zł. Teraz probuje zalogowac sie na konto, lecz otrzymuje wiadomosc ze pin jest nie poprawny. Wiec czy przez to konto moglo zostac zablokowane, a jesli tak to w jaki sposob odblokowac?

Odpowiedz
0 Lajków
adiix123
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (10 042 wyświetleń)

Re: Zablokowane konto?

@adiix123 Nie blokujemy bankowości internetowej, ze względu na saldo konta. Jeśli masz komunikat - Nie poprawny kod PIN - wybierz link na aplikacji - Nie pamiętam kodu PIN i nadaj go ponownie (może być ten sam). Jeśli nie pamiętasz natomiast hasła do zmiany kodu PIN, to hasło nadasz ponownie na stronie www.ing.pl/odblokowanie

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (9 979 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Konto na minusie

Hejka Wszystkim

Mam problem z moim kontem.

Ponieważ mam konto na -0,22 i bo bank mi pobrał koretkę z dnia 15/01/2026 a płaciłam kartą z dnia 13.01.2026.

Bardzo potrzebuje pomocy i nie wiem co zrobić.

...

19-01-2026
Re: Bankomat zjadł pieniadze przy wplacie blik

poprosiłbym o uznanie warunkowe ponieważ muszę jak najszybciej spłacić zobowiązania a to nie może czekać

19-01-2026
Re: Bankomat zjadł pieniadze przy wplacie blik

Tutaj nie mamy wglądu w Twoją reklamację i nie możemy sprawdzić jej statusu. Zrobisz to samodzielnie w Moim ING lub skontaktuj się z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING.

19-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy