Odpowiedz

Wychodzenie z aplikacji - Android

Cześć,

Mam pytanie, czy ktoś z Was ma podobne problemy. Podczas nawigacji na MoimING, wybierając opcję kont oszczędnościowych, następnie konkretne konto oszczędnościowe przy próbie powrotu do ekranu startowego za pomocą "<" aplikacja wychodzi do głównego ekranu Androida. Problem nie występuje na standardowych kontach.

Kolejnym takim miejscem jest widok karty kredytowej, w tym wypadku również aplikacja wychodzi do ekranu Androida, na podglądzie innych kart płatnichych sytuacja nie występuje.

Czy ktoś może to zweryfikować po swojej stronie?

Odpowiedz
0 Lajków
danielito
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
14
9
15-03-2017
Wiadomość 1 z 5 (16 244 wyświetleń)

Re.: Wychodzenie z aplikacji - Android

Sprawdziłam to dla Ciebie. Również na co dzień korzystam z androida i z aplikacji Moje ING, to co opisujesz to nie jest błąd. Niezależnie od tego czy otworzysz swoją kartę kredytową, konto oszczędnościowe lub konto osobiste i dasz wstecz, to wrócisz do ekranu głównego.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (16 229 wyświetleń)

Dzięki za sprawdzenie Emotikon: Szczęśliwy

Ekran główny masz na myśli widok wszystkich kont?  Bo domyślnie tak powinno być, ale mi wychodzi do "pulpitu" systemowego. (wychodzi z całej aplikacji).

Odpowiedz
0 Lajków
danielito
Doradca z ambicjami I
14
9
15-03-2017
Wiadomość 3 z 5 (16 225 wyświetleń)

Tak, mam na myśli widok wszystkich kont. Hmm to ciekawe, bo u mnie to działa prawidłowo.
Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną w aplikacji.
Jeśli to nie pomoże, to wyślij nam te screeny w wiadomości w bankowości internetowej oraz dopisz z jakiego telefonu korzystasz oraz z jakiego systemu operacyjnego.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 4 z 5 (16 220 wyświetleń)

Cześć,

Dostałem informację po kontakcie w aplikacji, że problem jest znany i pracują nad jego rozwiązaniem Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
danielito
Doradca z ambicjami I
14
9
15-03-2017
Wiadomość 5 z 5 (16 003 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy