Odpowiedz

Ustawienia widżetu dla aplikacji Moje ING

Ktoś się orientuje, gdzie w apce mogę skonfigurować ustawienia dla widżetu (na telefonie z Androidem)?
Chciałbym móc zdecydować, czy widżet pokazuje mi kwotę wyrażoną w liczbach czy w procentach; no i oczywiście móc ustawić kwotę, do której będzie się odnosiła wartość procentowa.

Odpowiedz
0 Lajków
izar
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
18-08-2021
Wiadomość 1 z 2 (4 963 wyświetleń)

Re: Ustawienia widżetu dla aplikacji Moje ING

Saldo na widżecie prezentujemy tylko w formie procentowej. Możesz ustalić jaka kwota będzie u Ciebie wyrażona jako 100%. Zrobisz to bezpośrednio w aplikacji. Przed zalogowaniem kliknij na swoje konto i przytrzymaj chwilę. Pojawi się opcja Edytuj. Po wyborze opcji Zmień możesz określić jaka kwota będzie wyrażona jako maksymalna.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 905 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy