Odpowiedz

Ustawienia widżetu dla aplikacji Moje ING

Ktoś się orientuje, gdzie w apce mogę skonfigurować ustawienia dla widżetu (na telefonie z Androidem)?
Chciałbym móc zdecydować, czy widżet pokazuje mi kwotę wyrażoną w liczbach czy w procentach; no i oczywiście móc ustawić kwotę, do której będzie się odnosiła wartość procentowa.

Odpowiedz
0 Lajków
izar
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
18-08-2021
Wiadomość 1 z 2 (5 982 wyświetleń)

Re: Ustawienia widżetu dla aplikacji Moje ING

Saldo na widżecie prezentujemy tylko w formie procentowej. Możesz ustalić jaka kwota będzie u Ciebie wyrażona jako 100%. Zrobisz to bezpośrednio w aplikacji. Przed zalogowaniem kliknij na swoje konto i przytrzymaj chwilę. Pojawi się opcja Edytuj. Po wyborze opcji Zmień możesz określić jaka kwota będzie wyrażona jako maksymalna.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (5 924 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Czekanie na karte

Karta powinna przyjść do Ciebie w ciągu 8 dni roboczych. Jeśli jej nie otrzymałeś, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to.

16-07-2025
Re: Koniec oprocentowania stalego i przejście na zmienne

1. Możesz wystąpić z wnioskiem o podwyższenie raty – wymagane będzie do tego zbadanie zdolności kredytowej. Wniosek składa się w placówce - miejscu spotkań. Po pozytywnej decyzji będzie potrzebna kole

...

16-07-2025
Re: Zobaczenie danych kart platniczych w Moim ING

W aplikacji mobilnej nie udostępniamy pełnych danych kart. Pełne dane kart są dostępne tylko na jej fizycznej formie. Kart przedpłaconych dla klientów indywidualnych powyżej 13 roku życia nie można do

...

15-07-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy