Odpowiedz

Super doradcy - czat

W ostatnich dniach miałam kilkukrotnie możliwość korzystania z czat-a w aplikacji. Szczerze polecam każdemu. Moim problemem zajęła się Pani Klaudia P ( nie wiem czy mogę napisać nazwisko). Przesympatyczna, rzeczowa, cierpliwa w stosunku do mojej osoby ( kilkukrotnie zadawałam te same pytania). Pani Klaudia na kazde moje pytania udzielała mi konkretnej, wyczerpującej odpowiedzi. Kilkukrotnie sprawdzała, upewniała się w sytuacji z którą miałam problem. Naprawdę polecam, a nowej Pani chętnie napiszę opinię dla Banku - gdybym tylko wiedziała gdzie ja wysłać?? Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
0 Lajków
MadzikG
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
23-07-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 132 wyświetleń)

Re: Super doradcy - czat

Naprawdę miło nam to czytać Emotikon: Szczęśliwy 
Wysłałam do Ciebie wiadomość prywatną, aby poznać więcej szczegółów. 
Chętnie przekażemy Twoją opinię dalej.

Pozdrawiamy! 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1124
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 127 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy