Odpowiedz

Płatności kartą w telefonie

Cześć wszystkim. Telefon Xiaomi redmi 8pro, aplikacja mobilna ING w felefonie, karta Visa dopisana do telefonu. Do chwili obecnej płaciłem kartą w telefonie bez żadnych problemów. Nagle płatności kartą przestały działać. Przy próbie płatności, pokazuje się komunikat google G pay, "dodaj kartę do płatności G pay", czego nie chce wcale robić. Do chwili obecnej płaciłem z poziomu aplikacji ING i tak chciałbym dalej robić. Nie chciałbym usunąć google z telefonu bo i tak się nie da zrobić tego z androida, a poza tym jest przudatna. Usunąłem samo Gpay , ale to nic nie dało, nadal ten sam komunikat. Nfc włączone, karta ING ustawiona jako domyślna do płatności telefonem. Z góry dziękuję za pomysły rozwiązania problemu.
Odpowiedz
0 Lajków
Falbork
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
03-09-2022
Wiadomość 1 z 2 (4 240 wyświetleń)

Re: Płatności kartą w telefonie

Komunikat, który opisujesz wskazuje, jakby to jednak inna forma płatności, niż nasza, była ustawiona w Twoim telefonie jako domyślna. Spróbuj wejść w telefonie w ustawienia i znajdź opcję odpowiadającą za metody płatności telefonem. Upewnij się, że masz tam ustawioną do płatności naszą aplikację. Jeżeli tak, a mimo to komunikat się powtarza, to napisz do nas na czacie w Moim ING lub zadzwoń 32 357 00 69. Nasi specjaliści sprawdzą, jak to wygląda po naszej stronie.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 201 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozliczenie dywidendy z etf

Prześlij do nas to pytanie w module Makler w zakładce "Wiadomości" lub przedzwoń na infolinię biura maklerskiego nr 32 357 00 32 (infolinia dostępna jest w dni robocze w godzinach od 8:00 do 18:00).
Bę...

22-04-2025
Re.: Tryb ciemny

Ten temat trwa od 2021 roku. To już 4 lata. Jak tam praca? Jak idą postępy?
Drodzy moderatorzy:
-Jakie to uczucie odpisywać w tej sprawie innym ludziom?
BTW czy odpisze mi człowiek czy bot wstawi komenta...

22-04-2025
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

22-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy