Odpowiedz

Ograniczony dostep

Dzień dobry. Czy jest możliwość ustawienia aplikacji tak aby w telefonie można korzystać tylko z ror. Operacje na pozostałych kontach mogłyby być realizowane tylko przez konto internetowe lub w placówce. Chce zainstalować synowi aplikacje ale wolałabym żeby nie mógł korzystać z oka. Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Ona102
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
01-06-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 292 wyświetleń)

Re: Ograniczony dostep

@Ona102 Możesz wyłączyć widoczność tych kont w Moim ING. Zrobisz to w zakładce Ustawienia> Widok. Nie zamkniesz w ten sposób rachunku bankowego, ale nie będzie on widoczny w bankowości internetowej. Niestety, jednak nie uda Ci się zrobić tego tylko w aplikacji. Jeśli ukryjesz podgląd rachunku, to zniknie on zarówno z wersji internetowej i mobilnej. 

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 227 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Ogromny problem - jedna osoba w reprezentacji przy dwuosobowym schemacie akceptacji

Dzień dobry, czy udało się rozwiązać powyższy problem? I jeżeli tak to w jaki sposób, ponieważ mierze się dokładnie z tym samym problemem, jestem całkowicie zablokowany jeżeli chodzi o wysyłanie przel...

10-03-2025
Re.: Problem z zaciągnięciem kredytu gotówkowego

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Tutaj nie możemy sprawdzić Twojego wniosku i odnieść się do jego szczegółów. Jeśli złożyłeś reklamację w tej sprawie, to odpowie na nią analityk kredytowy -

...

10-03-2025
Składanie wniosków - wygaszanie oraz blokowanie ekranu

Cześć, 

Chciałbym poruszyć dziś temat usypiającego się ekranu podczas składania np. wniosku kredytowego. 

Podczas składania takowego wniosku, po zaledwie 10-15 sekundach ekran się przyciemnia, po czym

...

10-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy