Odpowiedz

Re.: Moje ING Mobile Android

Dla osób, które nie chcą widzieć stanu konta przed zalogowaniem proponowałbym, żeby po uruchomieniu aplikacji od razu pojawił się ekran z PINem. Teraz niepotrzebnie patrzę na kółka, na których nic nie ma. Piękną opcją byłoby też otwieranie domyślnie zakładki Moje finanse zamiast pokazywanie sekcji Dzisiaj. O połączeniu kont osobistych i firmowych nawet nie wspominając.. A może tak pomyśleć o pokazaniu pełnego zestawienia rachunków i kart przed zalogowaniem? Dlaczego tylko jedno konto może być widoczne? Dajcie możliwość zaznaczenia które rachunki i karty chce się widzieć w formie prostej, przejrzystej tabelki. Ten ekran będzie wtedy choć tochę bardziej funkcjonalny.

Odpowiedz
0 Lajków
atmt
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
146
77
27-11-2015
Wiadomość 91 z 91 (5 128 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

6 tygodni od złożenia wniosku. Aktualnie wydają decyzję. Termin na umowie przedwstępnej już minął. Teraz to se mogą wydawać decyzję. Hahaha ... dla siebie.

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy