Odpowiedz

Re.: Moje ING Mobile Android

Dla osób, które nie chcą widzieć stanu konta przed zalogowaniem proponowałbym, żeby po uruchomieniu aplikacji od razu pojawił się ekran z PINem. Teraz niepotrzebnie patrzę na kółka, na których nic nie ma. Piękną opcją byłoby też otwieranie domyślnie zakładki Moje finanse zamiast pokazywanie sekcji Dzisiaj. O połączeniu kont osobistych i firmowych nawet nie wspominając.. A może tak pomyśleć o pokazaniu pełnego zestawienia rachunków i kart przed zalogowaniem? Dlaczego tylko jedno konto może być widoczne? Dajcie możliwość zaznaczenia które rachunki i karty chce się widzieć w formie prostej, przejrzystej tabelki. Ten ekran będzie wtedy choć tochę bardziej funkcjonalny.

Odpowiedz
0 Lajków
atmt
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
146
77
27-11-2015
Wiadomość 91 z 91 (5 453 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: nowy system bankowosci internetowej

Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trafiłem na ten temat w  "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia.  Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz

...

06-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy