Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Gogle pay płatność w Polsce walutą USD

Witam chciałem zapłacić dziś GP za zakupy w sklepie. Na terminalu wyskoczyła mi płatność w USD. Na szczęście bo odrzucona. Płacę aplikacją GP od początku jak ING wprowadziło do swoich usług ale z taką sytuacją miałem pierwszy raz styczność. Dlaczego tak się stało czy to jakiś błąd?
Screenshot_20180530-174807_Google Pay.jpg ‏1 KB
Odpowiedz
0 Lajków
boniu1978
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
4
16-11-2016
Wiadomość 1 z 2 (4 996 wyświetleń)

Re: Gogle pay płatność w Polsce walutą USD

Przedstawiona przez Ciebie sytuacja może być związana z ustawieniami danego terminala płatniczego. Być może przed płatnością sprzedawca przez przypadek wybrał walutę płatności USD. Trudno mi jednoznacznie sprawdzić tę sytuację. Możesz do nas napisać przez Moje ING lub zadzwonić 32 357 00 12. Wtedy zobaczymy Twoją odrzuconą transakcję.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
687
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 955 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Ja już kombinowałem na różne sposoby i nic nie pomaga. Nie chce mi się czekać, aż ING zrobi z tym porządek i zacząłem się rozglądać za kontem w innym banku. Telefon trzeba odblokować na kilka sekund p

...

27-08-2026
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Też mam podobny problem, albo podwójna blokada albo trudność w realizacji płatności zbliżeniowej.

Wykonałem wiele czynności bo mam również problem z Android Auto, ale u mnie pomogło prawdopodobnie:

- wy

...

27-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy