Odpowiedz

Re.: Garmin Pay

Mam problem z dodaniem karty do Garmin Pay. To znaczy karta się dodaje[widnieje w aplikacji garmin connect] gdy wpisuje wszystkie dane z fizycznej karty, zatwierdzam regulamin, nie pojawia się strona informacją o wysłaniu sms'a zatwierdzającego z tylko wyskakuje błąd w postaci informacji, że:

"Karta została odrzucona. Jeżeli uważasz, że nastąpiło to przez pomyłkę, skontaktuj się z bankiem, który wystawił kartę."

No więc skontaktowałem się z waszą infolinią i konsultant powiedział, że widzi że karta się dodaje, ba nawet robiłem to przy nim i u mnie pojawiał się ten sam komunikat, a on mówił, że karta się dodała.
Identyczną sytuację mam z kartą debetową Visa PKO Banku Polskiego.

I teraz najlepsze karta debetowa MasterCard z Velo Banku mojej mamy dodaje się do Garmin Pay bez żadnego problemu.

Nie wiem co wy tam macie w tych swoich systemach bankowych poblokowane, zabezpieczenia jakieś pozakładane, że wasi "specjaliści" nie potrafią tego problemu rozwiązać!
Odpowiedz
0 Lajków
yaroz
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
15-02-2026
Wiadomość 71 z 71 (23 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Garmin Pay

Mam problem z dodaniem karty do Garmin Pay. To znaczy karta się dodaje[widnieje w aplikacji garmin connect] gdy wpisuje wszystkie dane z fizycznej karty, zatwierdzam regulamin, nie pojawia się strona ...

15-02-2026
Re: Zdolność kredytowa a żyrant

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznymi możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego

...

13-02-2026
Zdolność kredytowa a żyrant

Dzień dobry,

Moje pytanie: Chciałbym wziąć kredyt na pierwsze mieszkanie, mam 20% wkład własny, niestety brakuje mi niewiele zdolności kredytowej (40k) do wymarzonego miejsca. Czy jest możliwość wzięci

...

13-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy