Odpowiedz

Re.: Garmin Pay

Mam problem z dodaniem karty do Garmin Pay. To znaczy karta się dodaje[widnieje w aplikacji garmin connect] gdy wpisuje wszystkie dane z fizycznej karty, zatwierdzam regulamin, nie pojawia się strona informacją o wysłaniu sms'a zatwierdzającego z tylko wyskakuje błąd w postaci informacji, że:

"Karta została odrzucona. Jeżeli uważasz, że nastąpiło to przez pomyłkę, skontaktuj się z bankiem, który wystawił kartę."

No więc skontaktowałem się z waszą infolinią i konsultant powiedział, że widzi że karta się dodaje, ba nawet robiłem to przy nim i u mnie pojawiał się ten sam komunikat, a on mówił, że karta się dodała.
Identyczną sytuację mam z kartą debetową Visa PKO Banku Polskiego.

I teraz najlepsze karta debetowa MasterCard z Velo Banku mojej mamy dodaje się do Garmin Pay bez żadnego problemu.

Nie wiem co wy tam macie w tych swoich systemach bankowych poblokowane, zabezpieczenia jakieś pozakładane, że wasi "specjaliści" nie potrafią tego problemu rozwiązać!
Odpowiedz
0 Lajków
yaroz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-02-2026
Wiadomość 71 z 72 (310 wyświetleń)

Re: Re.: Garmin Pay

Zgłoś nam to na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Przekażemy sprawę technikom. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
234
47
02-09-2021
Wiadomość 72 z 72 (241 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy