Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Doładowanie swojego telefonu - pytanie / sugestia

Cześć,

Czy jest gdzieś w aplikacji mobilnej czy online opcja doładowania SWOJEGO telefonu?

Telefon, który mam przypisany do swojego konta ING jest na kartę. Byłoby fajnie, jakby można go doładować jednym kliknięciem, tylko wpisać kwotę i gotowe. Trochę dziwnie i nieporęcznie chcąc doładować swój własny telefon za każdym razem wpisywać swój nr i dane, przecież bank ma do tego wszystkiego dostęp.

Próbowam, szukałam, niczego nie znalazłam, więc założyłam ten temat Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Przytulisek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-02-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 693 wyświetleń)

Re: Doładowanie swojego telefonu - pytanie / sugestia

Telefon możesz doładować zarówno przez aplikację i pełną wersję systemu, wchodząc w zakładkę Wykonaj transakcję -> Doładowanie telefonu. Każdorazowo musisz wpisać numer telefonu, wybrać operatora i kwotę. 

Dziękujemy za Twoją sugestię Emotikon: Szczęśliwy Przekazałam ją do odpowiedniego zespołu. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Moderator
Moderator icon
410
92
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 626 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
..Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania Zrobisz to, gdy zakończymy poprzedni wniosek ...

Taki komunikat dostałam dzisiaj  po nadpłacie kredytu hipotecznego , Dodam ,że wczoraj równiez zrobiłam nadpłatę i bez problemu skróciłam o 3 mc . Dzisiejsza nadpłata to równowartość dwóch rat kapitał

...

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy