Odpowiedz

Aplikacja na Huawei bez google

Czy w końcu zostanie stworzona prawidłowa aplikacja dla telefonów bez Google? Korzystanie z bankowości mobilnej nie jest możliwe i zaczynam zastanawiać się nad zmianą banku
Odpowiedz
0 Lajków
JoannaP79
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-05-2021
Wiadomość 1 z 4 (3 651 wyświetleń)

Re: Aplikacja na Huawei bez google

@JoannaP79 Cały czas przyglądamy się tej możliwości. Nie podjęliśmy jeszcze ostatecznej decyzji. Prosimy o cierpliwość i sprawdzanie naszej strony internetowej, gdzie podajemy wszystkie najważniejsze informacje.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
656
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (3 611 wyświetleń)

Re.: Aplikacja na Huawei bez google

[ Edytowane ]

Po wielu latach korzystania z pewnego banku, zmieniłem go na ING (w 2019 roku). Pierwsze posty z pytaniem o aplikację dla telefonów Huawei bez Google widziałem na początku poprzedniego roku i bank się ciągle zastanawia. To przykre, bo możesz mieć świetny telefon z NFC (nie korzystam z usług Google), a nie możesz korzystać z oficjalnej aplikacji banku. Teraz wydaje mi się, że jedyne rozwiązanie, to właśnie zmiana banku. Jeśli korzysta się z prostego konta, to założenie go gdzie indziej i zamknięcie obecnego nie będzie wielkim problemem.

A może teraz, gdy pojawi się HarmonyOS 2.0, to coś ruszy?

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 4 (3 466 wyświetleń)

Re: Re.: Aplikacja na Huawei bez google

@michal369258 niestety na ten moment nadal nie mamy żadnych informacji o planach wdrożenia naszego systemu na nowsze urządzenia Huawei Emotikon: Smutny 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
499
88
18-01-2021
Wiadomość 4 z 4 (3 409 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy