Odpowiedz

Wyszukiwanie funduszy inwestycyjnych.

Witam serdecznie wszystkich.

Przeszukiwałem dzisiaj oferty funduszy inwestycyjnych na stronie: https://www.ing.pl/notowania.

Znalazłem "Skarbiec Małych i Średnich Spółek (Skarbiec FIO). https://www.ing.pl/notowania?chart=SKR36/rateOfReturn/2019-04-12/2020-04-07

Ale gdy chciałem znaleźć ten fundusz w Moim ING, to nie udało mi się go odnaleźć. Szukałem go w Funduszach Inwestycyjnych. Przeglądałem manualnie listę funduszy, ale też go nie znalazłem.

Czy ja źle szukałem, czy pomimo tego, że ING podaje jego notowania, to nie ma możliwości ich kupienia?

Odpowiedz
0 Lajków
sigaris
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
26-11-2016
Wiadomość 1 z 3 (4 268 wyświetleń)

Re: Wyszukiwanie funduszy inwestycyjnych.

Fundusze Skarbca mamy tylko dla klientów z ofertą Premium, Private i Wealth Menagement. Jeśli nie korzystasz z tego typu oferty, nie będziesz mógł zakupić funduszy, o które pytasz.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (4 232 wyświetleń)

Re: Wyszukiwanie funduszy inwestycyjnych.

W takim razie przydałoby się jakieś kryterium do filtrowania dostępnych dla swojego planu funduszy. Bez sensu logować się do banku tylko po to by zobaczyć jakie fundusze mogę zakupić.

Odpowiedz
0 Lajków
sigaris
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
26-11-2016
Wiadomość 3 z 3 (4 184 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: problem z logowaniem do aplikacji mobilnej - "nie udało sie pobrać danych"

Dzień dobry

Niestety dzisiaj problem powrócił. Znowu próba 3-krotnej próby zalogowania się do Mojego ING  i dopiero 3cia próba zakończona sukcesem i od dziś znowu każda próba logowania tak u mnie wyglą

...

31-03-2023
Re: Kredyt hipoteczny dla studenta umowa zlecenie

Miło nam, że zainteresowałeś się naszą ofertą kredytu hipotecznego, ale niestety nie akceptujemy dochodu z umowy zlecenia.

31-03-2023
Re: Apple Pay i nowa karta

Po aktywacji nowej karty, należy zaktualizować dane w Apple Pay.

31-03-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy