Odpowiedz

Smart Saver 2024

Dzień dobry,

Od ponad dekady jestem w ING i niemal od początku mam Smart Saver. Czy planowane jest podniesienie limitu 5000?

Pytam, bo już nie pamiętam kiedy ostatnio zwiększano tę kwotę. Nie chcę skłamać, ale pewnie z 6-7 lat temu. Wtedy to było więcej niż średnia krajowa. W 2024 będzie to nieco więcej niż minimalna. W ING korzystam głównie dla konta Maklerskiego, a pieniądze ze Smarta trzymam jako część poduszki finansowej. Niedługo będą zakładać konto w innym banku. Nowy klient- więc oprocentowanie na start jest o wiele lepsze. Na smarcie trzymam tylko nieco ponad limit, bo przy większych kwotach się po prostu nie opłaca. Zastanawiam się czy nie przenieść Smarta i reszty poduszki do miejsca gdzie moje pieniądze zarobią więcej.

Odpowiedz
0 Lajków
Radek44664
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-12-2023
Wiadomość 1 z 2 (4 666 wyświetleń)

Re: Smart Saver 2024

Na ten moment nie planujemy podniesienia limitu na koncie Smart Saver. Twoją opinię przekażę do odpowiedniego działu w naszym banku. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
197
40
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (4 513 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

Revolut pod tym względem jest idealnym wzorem.

20-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy