02-08-2021 15:26
Dzień dobry,
Kilka dni temu przesiadłam się na nowy telefon, Samsung S20, i od tego momentu nie mogę płacić telefonem (karta Visa). Dodam, że NFC jest włączone, aplikacja ING Mobile jest domyślną do płatności telefonem, ekran zawsze odblokowany przy próbie płatności. Na wszelki wypadek dezaktywowałam płatność kartą w telefonie i chciałam ją aktywować na nowo (jako swojego rodzaju reset), jednak to także nie zadziałało. Za to wyskakuje komunikat "Nie aktywowaliśmy płatności. Spróbuj później w szczegółach karty". I tak w kółko. Wyłączenie i włączenie telefonu również nic nie dało Proszę o informację co jeszcze mogę zrobić, by płatność kartą w telefonie zadziała.
03-08-2021 14:54
Dzień dobry,
proszę spróbuj jeszcze odinstalować aplikację i na nowo ją zainstalować. Następnie na nowo aktywuj płatności telefonem. Jeżeli to również nie pomoże, to będziemy musieli sprawdzić Twoją sytuację. Możemy to zrobić jak skontaktujesz się z nami na czacie w Moim ING lub telefonicznie 32 357 00 69.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |