Odpowiedz

Visa w Czarnogórze

Witam.

Pomimo posiadania środków na koncie (w PLN) będąc w Czarnogórze nie jestem w stanie wypłacić pieniędzy z bankomatu ani zapłacić w żadnym sklepie. Najdziwniejszy wydaje się komunikat, który niezależnie od kwoty mówi :"brak środków na koncie".

Jakiś pomysł?

Odpowiedz
0 Lajków
Adik87
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
17-09-2016
Wiadomość 1 z 2 (6 358 wyświetleń)

Re.: Visa w Czarnogórze

@Adik87 Skontaktuj się niezwłocznie z infolinią kart naszego banku pod numerem 32 357 00 12. Po krótkiej weryfikacji tożsamości nasi doradcy sprawdzą co może być powodem odrzucenia transakcji. Możesz również sprawdzić czy dla Twojej karty płatniczej zostały ustalone limity transakcyjne dla płatności za granicą. Wystarczy, że w swojej bankowości elektronicznej wejdziesz w Moje finanse > wybierz odpowiednią kartę płatniczą > Limity transakcyjne. Jeżeli limit dla transakcji za granicą nie jest wystarczający to bardzo łatwo możesz go zmienić. Zmiany możesz również dokonać podczas rozmowy telefonicznej z naszą infolinią.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (6 355 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Witam.

Mam w dowodzie osobistym 2 imiona i są one również wprowadzone do danych mojego konta osobistego w ING (oba imiona wyświetlają się w danych osobistych mojego konta). Natomiast Profil Zaufany prz

...

18-04-2025
Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

No szkoda. Przydałaby mi się taka możliwośc, jakiś tag w tytule czy coś. 

18-04-2025
Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

Nie mamy takiej możliwości. Cel ustalasz na swoim koncie oszczędnościowym, nie ma osobnego numeru rachunku. Wpłatę zrobisz, albo przez przelew własny w Moje ING, albo po wejściu w dany cel.

18-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy