Odpowiedz

Przelew masowy

Witam , czy jak otrzymam przelew masowy (wynagrodzenie za prace) to może Mi je zająć komornik tak jak z normalnego konta ? Czy te pieniądze są chronione bo nie są wpłacone na Moje osobiste konto bankowe ? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz
Odpowiedz
0 Lajków
Micszc8069
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
08-02-2019
Wiadomość 1 z 4 (3 077 wyświetleń)

Re: Przelew masowy

Micszc8069 Jeśli przelew z tytułu wynagrodzenia trafi na konto objęte zajęciem komorniczym, to polega on egzekucji. Tutaj nie mam dostępu do Twoich danych. 
Skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 69. Przekierujemy rozmowę do specjalisty z zespołu zajęć egzekucyjnych. 
Pracują oni od poniedziałku do soboty od 8:00 do 20:00 a w soboty od 8:00 do 16:00. 
Możesz wysłać także w tym temacie wiadomość po zalogowaniu do Mojego ING w zakładce ,,Wiadomości". 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 4 (3 016 wyświetleń)

Mój rachunek na koncie w ing jest zajęty , ale ten przelew masowy odbierałabym w innym banku i nie jest on wysyłany na moje konto , ja tylko mam pójść z dowodem osobistym i odebrać pieniądze w kasie banku
Odpowiedz
0 Lajków
Micszc8069
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
08-02-2019
Wiadomość 3 z 4 (3 010 wyświetleń)

Micszc8069 W tej sprawie skontaktuj się z bankiem, do którego będzie kierowane Twoje wynagrodzenie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (2 983 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy