Odpowiedz

Problem z wplata

Witam. Wpłaciłem wczoraj środki we wplatomacor na moje konto ING. Wczoraj była niedziela ale mam zajęcie komornicze więc środki powinny być zaksięgowane dziś... Od 8 teoretycznie działa bank a jest godzina 11 i środków dalej nie ma. Kwotę wolną od zajęcia mam większa niż kwotę którą wpłaciłem więc nie zajmą mi jej. Pytanie jak długo można czekać by te środki zostały zaksięgowane???
Odpowiedz
0 Lajków
Arturro1990
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
07-02-2018
Wiadomość 1 z 3 (3 070 wyświetleń)

Re.: Problem z wplata

Temat do zamknięcia. Nie ejstem już w Polsce a przecież dziś święto w Polsce więc jutro zaksięgowane będzie.
Odpowiedz
0 Lajków
Arturro1990
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
07-02-2018
Wiadomość 2 z 3 (3 057 wyświetleń)

Re: Re.: Problem z wplata

Zgadza się Emotikon: Szczęśliwy pieniądze zostaną zaksięgowane na Twoim koncie jutro Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (3 057 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy