23-09-2018 10:07
Mam od jakiś 2 miesięcy problem z sms-ami autoryzacyjnymi które nie dochodzą. Zawsze nie dochodzi pierwszy sms jak by w ogóle nie był nigdy wysłany. W oknie kiedy każe mi wpisać kod z sms-a kod nie dociera. Muszę wziąć wstecz i ponownie po pojawieniu się drugi raz strony wpisz kod sms przychodzi od razu. Nigdy nie miałem takich anomalii. Pierwszy sms z kodem nigdy do mnie nie dociera. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane proszę o pomoc. To nie jest już przypadkowy problem tylko za każdym razem pierwszy raz kod do mnie nigdy nie dochodzi dopiero po ponownym załadowaniu strony przychodzi z miejsca.
24-09-2018 10:15
W tej sprawie, napisz do nas przecz czat po zalogowaniu do usługi Moje ING - sprawdzimy to w systemie i przyjmiemy odpowiednie zgłoszenie.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |