Odpowiedz

PRZELEW

Witam ! DZISIAJ O GODZINIE 22 MOJ KOLEGA KTORY POSIADA RÓWNIEŻ KONTO W ING WYKONAL PRZELEW NA MOJE KONTO JEDNAK NIE DOSZEDŁ A POWINIEN OD RAZU MOIM ZDANIEM . DODAM ZE POSIADAM ZAJECIE EGZEKUCYJNE ZA MANDAT . CZY W ZWIAZKU Z TYM MOGLY WYSTĄPIĆ JAKIES PROBLEMY? KWOTA WOLNA OD POTRACEN TO WCIAZ PONAD 1500 ZL W MOIM PRZYPADKU . KIEDY POWINIEN DOJSC PRZELEW? POZDRAWIAM
Odpowiedz
0 Lajków
Simon86
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
14-06-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 757 wyświetleń)

Re: PRZELEW

Taki przelew otrzymasz dzisiaj. Faktycznie zajęcie egzekucyjne ma wpływ na zaksięgowanie takiego przelewu na Twoim koncie, W takich sytuacjach jak ktoś (nawet z ING) przeleje pieniądze lub wpłacisz je we wpłatomacie od poniedziałku do soboty po godzinie 20:00 oraz w dni wolne od pracy, to jest on księgowany kolejnego dnia roboczego. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 724 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

Revolut pod tym względem jest idealnym wzorem.

20-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy