Odpowiedz

Google ads i blokada karty

Witam, mam taki problem. Dodałam swoją kartę do Google ads. 1 marca miała zostać pobrana opłata 10zł (za promowanie filmu w serwisie YouTube). Niestety bank to odrzuca, po kilku próbach moja karta została zablokowana ze względu bezpieczeństwa. Udało się odblokować po telefonicznej rozmowie z konsultantem, pytałam, czy teraz już będę mogła zrealizować płatność, konsultant stwierdził, że ona została już odrzucona.
Dziś kolejne smsy, że nie można zrealizować płatności kartą.
Google ads działa w ten sposób, że nie można odpiąć karty bez podania zastępczej formy płatności (innej karty). Nie mogę też zapłacić tych 10zł tradycyjnym przelewem czy blikiem. Boje się, że za chwilę moja karta znowu zostanie zablokowana.
I tu pytanie, dlaczego ING odrzuca płatność, przecież google ads jest bardzo popularne, zapewne setki tysięcy ludzi z tego korzysta. Co mam zrobić, by transakcja kartą została zrealizowana, a ING nie traktowało tego, jako podejrzanej transakcji. Teraz jestem w kropce i wychodzi na to, że muszę wyrobić nową kartę i jednocześnie nie będę mogła korzystać z Google ads bo mam tam nieuregulowany dług, a podpięcie nowej karty zapewne znowu spowoduje jej blokadę przez ING. Proszę o pomoc, co mam zrobić. Z góry dziękuję.
Odpowiedz
0 Lajków
alice17
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
04-03-2025
Wiadomość 1 z 2 (322 wyświetleń)

Re.: Google ads i blokada karty

Zweryfikuj czy masz włączone limity płatności w Internecie. To główna przyczyna odrzutów dla zweryfikowanych odbiorców.
Odpowiedz
0 Lajków
Heheszek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
2
10-02-2025
Wiadomość 2 z 2 (301 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozpatrzenie wniosku

Dzień dobry. Wniosek złożony 7 lutego, na stronie ING informacja, że jest już decyzja. Po próbie ustalenia jaka jest decyzja, otrzymałam informację od Pani z ING że jest błąd techniczny i jeszcze raz

...

18-03-2025
Pożyczka na dochody z Wielkiej Brytanii

Witam
Mam pytanie odnośnie pożyczki gotówkowej na dochody z Wielkiej Brytanii czy jest możliwość uzyskania pożyczki pracuje w Anglii w jednej firmie ponad 10 lat dochody na konto w banku angielskim.

18-03-2025
Zapytanie odnośnie pożyczki

Witam, jestem zainteresowany wzięciem pożyczki gotówkowej lub pożyczki konsolidacyjnej. Niezależnie czy będzie to pierwsza czy druga forma - chcę przeznaczyć większą jej część na spłatę obecnego zobow...

17-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy