Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Google ads i blokada karty
04-03-2025 17:29
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam, mam taki problem. Dodałam swoją kartę do Google ads. 1 marca miała zostać pobrana opłata 10zł (za promowanie filmu w serwisie YouTube). Niestety bank to odrzuca, po kilku próbach moja karta została zablokowana ze względu bezpieczeństwa. Udało się odblokować po telefonicznej rozmowie z konsultantem, pytałam, czy teraz już będę mogła zrealizować płatność, konsultant stwierdził, że ona została już odrzucona.
Dziś kolejne smsy, że nie można zrealizować płatności kartą.
Google ads działa w ten sposób, że nie można odpiąć karty bez podania zastępczej formy płatności (innej karty). Nie mogę też zapłacić tych 10zł tradycyjnym przelewem czy blikiem. Boje się, że za chwilę moja karta znowu zostanie zablokowana.
I tu pytanie, dlaczego ING odrzuca płatność, przecież google ads jest bardzo popularne, zapewne setki tysięcy ludzi z tego korzysta. Co mam zrobić, by transakcja kartą została zrealizowana, a ING nie traktowało tego, jako podejrzanej transakcji. Teraz jestem w kropce i wychodzi na to, że muszę wyrobić nową kartę i jednocześnie nie będę mogła korzystać z Google ads bo mam tam nieuregulowany dług, a podpięcie nowej karty zapewne znowu spowoduje jej blokadę przez ING. Proszę o pomoc, co mam zrobić. Z góry dziękuję.
Dziś kolejne smsy, że nie można zrealizować płatności kartą.
Google ads działa w ten sposób, że nie można odpiąć karty bez podania zastępczej formy płatności (innej karty). Nie mogę też zapłacić tych 10zł tradycyjnym przelewem czy blikiem. Boje się, że za chwilę moja karta znowu zostanie zablokowana.
I tu pytanie, dlaczego ING odrzuca płatność, przecież google ads jest bardzo popularne, zapewne setki tysięcy ludzi z tego korzysta. Co mam zrobić, by transakcja kartą została zrealizowana, a ING nie traktowało tego, jako podejrzanej transakcji. Teraz jestem w kropce i wychodzi na to, że muszę wyrobić nową kartę i jednocześnie nie będę mogła korzystać z Google ads bo mam tam nieuregulowany dług, a podpięcie nowej karty zapewne znowu spowoduje jej blokadę przez ING. Proszę o pomoc, co mam zrobić. Z góry dziękuję.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
04-03-2025 21:20
Re.: Google ads i blokada karty
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zweryfikuj czy masz włączone limity płatności w Internecie. To główna przyczyna odrzutów dla zweryfikowanych odbiorców.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj